Nieuwe website

Binnenkort zal deze site op de schop gaan.  Reden is dat er hier en daar functionaliteit ontbreekt maar ook doordat deze theme niet bij een meetup site past. De homepage geeft totaal geen impressie wat de meetup inhoud en wat er daadwerkelijk gebeurd.

Het volgende dient gedaan te worden:

  • Nieuwe theme dient gebouwd of gekozen te worden
  • RSVP functionaliteit dient uitgebreid te worden
  • Een CPT voor sprekers
  • Een CPT voor sessies met een link naar de Spreker(s) en presentatie slides
  • Mail herinneringen voor wanneer de meetup is
  • Mogelijkheid voor het uploaden van foto’s

Als je mee wil werken aan 1 van deze punten dan kun je kijken naar de huidige code base op Github: https://github.com/markoheijnen/responsive-meetup.

Sprekers gezocht

Deze week hebben we onze derde meetup. We hebben diverse top sprekers gehad waarvan de meeste bekend zijn in de WordPress community doordat ze hun steentje bijdragen aan WordPress en/of hebben gesproken op WordCamp NL.

Echter willen we graag eens sprekers hebben die bijvoorbeeld nog nooit gesproken hebben en die dit graag eens een keer willen doen. Het is een ideale manier om eens te spreken over een plugin die je gemaakt hebt of een project waar je trots op bent. Dus wil je graag eens spreken laat een reactie hier achter of neem contact met ons op via onze contact formulier.

Maandag 27 Mei bestaat WordPress 10 jaar

En aangezien dit soort mijlpalen gevierd dienen te worden word er over overal een feest gegeven om 7 uur s’avonds plaatselijke tijd. Alle meetups zijn te vinden op http://www.meetup.com/WordPress/ en Amsterdam kan dan ook niet ontbreken: http://www.meetup.com/WordPress/Amsterdam-NL/.

Op dit moment staat de locatie nog niet vast. Het weer zit niet echt mee en het is bijna zeker dat het gaat regenen dus een locatie binnen is wel gewenst. Het word in elk geval een feest wat het weer ook mag zijn en hopelijk zie ik jullie aanstaande maandag dan ook.

Meeting februari verplaatst

Door drukte en het goed organiseren van de meetup is besloten om de meetup van Februari op 15 maart te gaan organiseren. Deze meetup gaat over mobiel en de onderwerpen zoals marketing en responsive webdesign worden dan behandeld. De programma zal hopelijk eind deze week bekend worden gemaakt.

Op 20 februari zal het mogelijk worden om te registreren voor deze meetup. Waar dit plaats vind is nog onduidelijk. Momenteel proberen we RSVP functionaliteit in deze site te bouwen zodat we continue weten wie zich heeft aangemeld en nog veel belangrijker wie zich afmeld.

Voorlopig zal deze meetup alsnog bij Van Ons / mijn werkplek worden gehouden. Indien je een bedrijf weet waar we mogelijk deze meetup of een volgende meetup zouden kunnen houden dan horen we dit graag.

Top